De leukste scheurkalenders 2022 voor kinderen

De leukste scheurkalenders 2022 voor kinderen

Dit zijn de leukste scheurkalenders 2022.

Quest Junior scheurkalender 2022

Met deze scheurkalender van Quest Junior verveelt geen kind zich: 365 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag heb je iets mafs, elke donderdag een Vraag & Antwoord en elke zondag knutsels, quizvragen en doedingen. De vaste dierendagen zijn dinsdag (een dierenweetje) en vrijdag (dierengrap). En op woensdag en zaterdag vind je een puzzel. Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar!

Buurman en Buurman Scheurkalender

De Buurman en Buurman Scheurkalender staat boordevol handige klustips, ondanks dat ze zelf best wel eens onhandig zijn.

Garfield scheurkalender 2022

Moppen scheurkalender 2022

Houd je ervan om flink te lachen? Met de scheurkalender Moppen neem je het leven in 2022 wat minder serieus en schaterlach je elke dag.

Donald Duck scheurkalender 2022

De allerleukste scheurkalender is er weer! Begin elke dag met een knotsgek stripje over Donald, de neefjes, oom Dagobert, Katrien en nog veel meer inwoners van Duckstad. Maar dat is nog niet alles…je vindt in deze kalender ook prijsvragen! Lach je dus een scheur in je broek en maak kans op de vrolijkste prijzen! Als 2022 geen spetterend jaar wordt, dan eet Donald zijn pet op. Veel scheurplezier!

KIJK scheurkalender 2022

Nieuwsgierig van aard? De KIJK-scheurkalender staat vol intrigerende en verrassende feiten uit de wereld van wetenschap en technologie. Plus elke dag een bijzondere historische gebeurtenis.

National Geographic Junior scheurkalender 2022

Ontdek hoelang een giraf zonder water kan. SCHEUR! Of hoe zwaar een orkaan is. RATS! En welk dier in twee verschillende richtingen kan kijken. KRRSJ! De National Geographic Junior scheurkalender 2022 staat bomvol weetjes over wilde dieren en woeste natuur. Tussendoor maak je uitdagende puzzels en kun je lachen om hilarische moppen. Scheuren maar!

Moppen voor kinderen scheurkalender 2022

Een scheurkalender vol met moppen voor kinderen! Elke dag een nieuwe grap! De blaadjes zijn er makkelijk uit te scheuren en door de twee gaten bovenin kun je de scheurkalender makkelijk ophangen waar jij dat wilt.

Formule 1 scheurkalender 2022

De Formule 1 scheurkalender 2022 volgt vanaf 1 januari van dag tot dag de voorbereidingen van het nieuwe seizoen; de circuits, de geschiedenis, de techniek, de coureurs, de tijden, de records en natuurlijk… de roddels. Een dagelijkse portie F1 met de snelste scheurkalender van Nederland en België.

admin