Knutsellijm

Ga je iets knutselen met lijm? Let dan goed op welke lijm je gebruikt. Hier hebben we de verschillende soorten knutsellijm voor je op een rijtje gezet.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
1. Hobbylijm

Deze universele hobbylijm kun je gebruiken op bijna alle typen papier, stof, vilt, kurk, leer en nog veel meer knutselmaterialen. Door de unieke sluiting is de hobbylijm ook nauwkeurig te gebruiken in punten en hoeken. De lijm is weer- en waterbestendig, luchtdicht afsluitbaar en verouderingsbestendig.

Pritt knutsellijm

2. Lijm voor kleintjes
Heb je lijm nodig tijdens het knutselen? Dan is deze vingerlijm in een handig plakselpotje de juiste oplossing. De lijm kun je simpelweg met je vinger aanbrengen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
lijm-peuterlijm

Plakselpotje

3. Houtlijm
Deze hoogwaardige houtlijm voor binnen is super sterk. Droogt transparant op. Te gebruiken voor hout op hout en zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout. Ook geschikt voor fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board. Zo nodig waterverdunbaar.

lijm-bison-houtlijm

Bison Houtlijm

4. Lijmpistool
Lijmpistool voor hobby- en decoratieve doeleinden. Geschikt voor vele soorten materialen. Sterk, eenvoudig en snel. Lijmt in seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse kunststoffen, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek, glas etc., zowel onderling als in combinatie. Tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, schoenzolen, hakken, voor boekbinden en vele andere klussen. Zeer geschikt voor droogbloemen en om te knutselen. Speciaal voor kleinere oppervlakken.
lijm-lijmpistool

Bison Universele lijm Lijmpistool Hobby

5. Textiellijm
Lijm voor textiel (o.a. katoen, jute, vilt). Bestand tegen wassen, stomen en strijken. Lijmt textiel, jute, vilt en kokos. Geschikt voor o.a. het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten, tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat, hard- en zachtboard.

 

lijm-textiellijm
Textiellijm
 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen