Met deze goede voornemens blijf je heel 2017 creatief!

Met deze goede voornemens blijf je heel 2017 creatief!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en jij als creatieveling bruist natuurlijk van de energie om er weer een jaar vol mooie ideeën, creaties en waardevolle herinneringen van te maken. Maar hoe houd je dit gevoel het hele jaar vast? Wij hebben een paar supertips voor je verzameld zodat je het hele jaar creatief blijft!

Knutselspullen opruimen

Zorg dat al je knutsel en creatieve materialen bij elkaar liggen, zodat je ze het hele jaar door bij de hand hebt en kunt vinden. Hier krijg je een paar superhandige opruimtips:

Mobiele knutselkast

Maak een verrijdbaar opbergkarretje voor de spullen die je altijd gelijk bij de hand wilt hebben. Heel handig en staat nog leuk ook! Deze is gemaakt met de IKEA Raskog roltafel.

voornemens-opruimen-karretje
Bron: Pinterest

Opbergdozen

Koop een flink aantal grote en kleine opbergdozen, die goed in elkaar passen. Zorg dat ze doorzichtig zijn of schrijf met stickers duidelijk op wat er in zit. Zo vind je altijd snel je hobbyspullen weer terug.

voonemens-opruimenOpbergdozen

Alle plannen bij elkaar

Ben je altijd veel van plan, maar vergeet je de plannen ook snel? Maak een bucketlijst van alles wat je dit jaar wil gaan doen. Schrijf het op een lijst of nog leuker: maak er een creatief projectje van!

voornemens-mason-jar
Bron: Pinterest
Een Mason Jar koop je o.a. bij Bol.com

Elke dag creatief: scheurkalenders

Een dag niet geknutseld is een dag niet geleefd. Een leuke scheurkalender helpt je er bij om elke dag een beetje creatief te zijn:

scheurkalender-rode-kater
Jan Jans en de Kinderen Scheurkalender
scheurkalender-buurman-en-buurman
Buurman & Buurman Scheurkalender

Het hele jaar creatief

Prikkel elke dag je verbeelding en je creativiteit met de superleuke tekenopdrachten in dit inspirerende schetsboek.

voornemens-tekening-per-dag
Een tekening per dag

admin