Een fidget spinner voor maar 15 cent!

Ja, wij hebben ook spinners in huis. Ja, wij zijn ook verslaafd. En ja, we weten allemaal dat als de hype is overgewaaid, ze achter in de kast belanden. Als knutselblog kunnen we natuurlijk niet achterblijven en daarom hebben wij er natuurlijk gelijk zelf een gemaakt, en die kostte maar liefst 15 cent!

Een beetje speurwerk op internet levert je al snel handige filmpjes op die precies vertellen hoe je zelf een spinner kunt maken. En dat is nog niet eens zo moeilijk. We hebben een paar filmpjes voor je verzameld.

Spinner van karton en munten

Dit is onze favoriet. Gewoon van karton, een cocktailprikker en 5 cent muntjes. Dit filmpje laat precies zien hoe je het maakt:

Moederdag

Een spinner van Lego

Met een beetje geluk heb je de juiste legosteentjes gewoon in huis, maar dan maak je zelf van Lego een supertoffe spinner. Kijk in dit filmpje hoe dat werkt.

Over fidget spinners

De rage van 2017 is de ‘fidget spinner’. Oorspronkelijk bedoeld als hulpmiddel voor concentratie voor mensen met autisme en ADHD, maar inmiddels bij de jeugd razend populair. Ze zijn er in alle soorten en maten, alle kleuren, van plastic en metaal tot hout, glow in the dark maar ook met LED verlichting. De spinner draait door de lagers in het midden extra lang, waardoor je extra lang kunt blijven doorgaan.

admin