3D Dieren maken met strijkkralen

3D Dieren maken met strijkkralen

3D Knutselen is helemaal in! En met dit unieke 3D strijkkralen pakket van SES kun je van strijkkralen schattige 3D dieren maken. Volg de voorbeelden en maak van strijkkralen een olifant, hond, aap, dolfijn, paard, vos, schildpad, pinguïn en papegaai. Wij hebben het uitgetest en maakten het vosje en paardje.

Moederdag 2020Moederdag 2020

Het pakket

In het SES Strijkkralen 3D – Dieren pakket zit alles wat je nodig hebt, een strijkkralen bordje, 3100 strijkkralen, strijkpapier, lijm en een duidelijk handleiding met de stappen en patronen voor alle dieren.

 

ses-3d-dieren

 

 

SES Strijkkralen 3D – Dieren pakket >>

 

SpeelgoedSpeelgoed
 

Aan de slag

Hier zie je hoe dat ging: de strijkkralen voor alle dieren zitten in 1 zak bij elkaar, dus het begint al met een uitdagend klusje, het uitzoeken van de juiste kralen! Als dat gebeurd is, kun je aan de slag: op 1 bordje passen precies alle onderdelen die je nodig hebt om het straks in elkaar te zetten. Als het bordje klaar is, kan een volwassene het dus in 1  keer strijken. Zijn alle lagen klaar en gestreken? Dan begint het leukste onderdeel, de lagen in de juiste volgorde aan elkaar plakken! Met de bijgeleverde lijm doe je dat. Daarna nog wel wat geduld om het allemaal goed te laten drogen, maar het resultaat is echt heel erg leuk!

ses-3d-making-of

Handleiding

Er zit een duidelijke handleiding bij, die de patronen weergeeft van de verschillende dieren. De patronen per dier passen op het bijgeleverde kralenplankje, dus je bent in 1 keer klaar:

ses-strijkkralen-handleiding

Tips

  • Let er bij het plakken op dat je er rekening mee houdt dat het diertje ook moet kunnen staan! Controleer als de op elkaar geplakte lagen bijna gedroogd zijn nog even of dat lukt, dan kun je namelijk nog een beetje schuiven.
  • Zorg bij het plakken van de verschillende lagen voor genoeg gereedschap om het aan elkaar vast te drukken, bijv. een knijper en een zwaar boek.
  • Wil je met twee kinderen gelijk werken aan dit knutselpakket? Zorg dan voor een extra strijkkralen bordje.

En zo werd het paardje:

paard_def

SpeelgoedSpeelgoed

admin