De leukste surprise voor de feestdagen: een persoonlijk cadeau!

De leukste surprise voor de feestdagen: een persoonlijk cadeau!

Wil je iemand deze feestdagen echt verrassen met iets persoonlijks? Dan is een gepersonaliseerd cadeau een leuk idee: van telefoonhoesje tot armbanden, van boeken tot kerstballen, het kan allemaal!

Een persoonlijk cadeau

Bij YourSurprise maak je heel eenvoudig een persoonlijk cadeau, met foto’s of leuke teksten. Wij probeerden het voor je uit. Met ons testpanel (5 en 7 jaar) maakten we een superleuk persoonlijk cadeau.

Het idee

Het idee werd een dienblad met een persoonlijk tintje. Op de site van YourSurprise kun je vervolgens kiezen uit een aantal dienbladen in verschillende maten (medium en large) en verschillende kleuren (hout of zwart). Wij kozen een houten dienblad in de maat medium, zodat de kids het zelf ook kunnen gebruiken. We bedachten allerlei leuke onderwerpen om er een persoonlijk dienblad van te maken.

Het ontwerp

In plaats van een foto wilden ze graag zelf een tekening te maken. Na lang beraad besloten onze testers een taart te gaan tekenen. Het werd een vrolijke taart die met wat passen en meten precies goed was voor het dienblad.

tekening_taart

Bestellen

Op de website van YourSurprise kun je met een leuke foto, tekst of andere afbeelding echt heel makkelijk een gepersonaliseerd cadeau maken. Je kiest het product, daarna kun je kiezen uit een groot aanbod aan ontwerpen en daar je foto of tekst aan toevoegen.

dienblad_voorbeelden

Wij kozen ervoor alleen onze tekening toe te voegen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Het uploaden ging eenvoudig en alle stappen worden duidelijk beschreven. Als je tevreden bent met het artikel, maak je de bestelling definitief en betaal je eenvoudig via de site. Het verzenden gaat vervolgens snel, al binnen 2 dagen stond de postbode voor de deur met ons pakket!

Het resultaat

En hieronder dan het resultaat. Wij waren heel tevreden met het leuke dienblad en de kids waren blij verrast dat hun tekening nu op ons dienblad staat:

dienblad_bekers

Laat dus nu die gezellige Sinterklaasavond maar komen, op ons dienblad passen in elk geval heeel veel lekkere pepernoten en chocolademelk! Kijk voor meer leuke persoonlijke cadeau ideeën voor Sinterklaas op de website van YourSurprise .

Dit is een gesponsord artikel.

admin