Valentijnsdag knutselen: 3 last-minute tips!

Valentijnsdag knutselen: 3 last-minute tips!

Wil je op de valreep nog iets leuks knutselen voor Valentijnsdag en daarmee heel eenvoudig iets voor je geliefde maken? Kijk hier voor 3 leuke en snelle tips.

1. Hartjesslingers
Wat is er leuker dan je huis helemaal in Valentijnssfeer te brengen. Met deze hartjes maak je in een handomdraai zoveel slingers als je wilt en kun je de kamer in romantische sferen brengen. Ook leuk om samen met kinderen te maken!

valentijndsdag-slinger

Bron: Pinterest
Wat & hoe: haal bij een bouwmarkt (rood)gekleurde verfkaartjes. Knip er hartjes uit, plak of rijg ze aan en koord, en klaar is je slinger!

2. Kleine cadeautjes in luciferdoosje

valentijnsdag-luciferdoosje
Bron: Pinterest

Wat & hoe: neem een paar kleine (lucifer)doosjes en stop daar roze of rode smarties of andere snoepjes in. Wikkel het in mooi papier, touwtjes erom en een kaartje met een lieve boodschap en klaar is dit superkleine maar allerliefste cadeautje voor Valentijnsdag!

3. Een pot vol liefde
Met deze pot gevuld met lieve briefjes verras je je Valentijn helemaal, een heel persoonlijk cadeau en je kunt het zo vol maken als je zelf wilt.

valentijnsdag-pot-met-liefde

Bron: Pinterest

Wat & hoe: maak kleine briefjes waarop je schrijft waarom je zoveel van iemand houdt. Doe er strikjes of lintjes omheen en stop ze in een glazen jampot of wekpot. Nog een mooie rode strik eromheen en klaar is je persoonlijke cadeau voor Valentijnsdag.

admin