Extra grote kleurplaten, leuk voor jong en oud!

Extra grote kleurplaten, leuk voor jong en oud!

Ben je op zoek naar een heel bijzonder cadeau? Bekijk dan eens deze leuke XXL kleurplaten. Leuk om te kleuren voor jong en oud!

Very Mappy kleurplaat

XXL speel- & kleurplaat van Nederland. Scheur met je speelgoedauto van Leeuwarden naar Maastricht, kleur de zeehonden in de Noordzee en ontdek de 12 hoofdsteden. Het kan met de super grote speel- en kleurplaaat van Very Mappy. Deze avontuurlijke kinderplattegrond van heel Nederland biedt urenlang speelplezier voor jong én oud.

bijzondere-kleurplaten-verry-mappy-nederland

Very Mappy stimuleert de fantasie van kinderen en laat ze speels creëren. De kleurplaat zit vol leerzame en grappige details over Nederland. De wegen, het water en het gras zijn alvast ingekleurd en dus direct klaar voor veel speelplezier.

Bekijk en bestel >>

Buitenspeel XXL Kleurplaten

BuitenSpeel XXL kleurplaten zijn zo groot dat je ze gemakkelijk samen met je vrienden kunt inkleuren. En wanneer je opnieuw wilt kleuren spoel je ze heel eenvoudig uit onder de kraan of stop je ze in de wasmachine! 3 kleurplaten van 80×80 cm inclusief vijf uitwasbare stiften.
bijzonder-kleurplaten-buitenspeel-xxl-kleurplaten

 

Bekijk op bol.com

Color on Dino 3 Meter Kleurplaat

Kleurplaat op een rol met als thema dinosaurussen. Eenmaal helemaal uitgerold is de kleurplaat 3 meter lang, dus daar zullen ze veel kleurplezier aan beleven!

bijzondere-kleurplaten-dino-3-meter
Bekijk en bestel >>

Bekijk op bol.com

Color on kleurplaat prinses

3 Meter kleurplezier op een rol! De Mini Color On – Princes is een unieke kleurervaring. Kinderen rollen de kleurplaat uit, zo ver als ze willen, en kleuren alleen of samen met vrienden! Als ze klaar zijn met kleuren, rollen ze de kleurplaat op en nemen de Color On mee.

bijzondere-kleurplaten-color-on-prinses

Bekijk en bestel >>

Bekijk op bol.com

admin