Frozen knutselen met Elsa, Anna en Olaf

Frozen knutselen met Elsa, Anna en Olaf

Ben je ook helemaal in de ban van de film Frozen en alles wat daar bij hoort? Dan hebben we hier een paar superleuke ideeën om te knutselen met het thema Frozen!

frozen-shop

1. Stempelen met Frozen

Deze Disney Frozen box is 12-delig. De set bestaat uit 4 houten stempels, 1 (afwasbaar) stempelkussen en 7 viltstiften. Maak je eigen creaties of maak tekeningen nog mooier met deze box. Voeg wat extra’s toe door de afdrukken van de stempels in te kleuren. Verpakt in leuke doos.

frozen-stempelset

Bekijk en bestel >>

2. Frozen ringen maken

Maak je eigen ringen met deze set van fronzen. De set bevat 3 transparante ringen, een kwastje, 3 kleuren verf (rood,wit,blauw), Frozen stickervel, instructieboekje.

frozen-ringen-maken
Bekijk en bestel >>

3. Frozen Knutselboek

Knutselboek Frozen met 1 stickersheet, 1 stencil, 4 decoratieve platen, 10 inkleurplaten en 18 blanco bladen.

frozen-knutselboek
Bekijk en bestel >>

4. Frozen tas kleuren

Kleur je eigen schoudertas. De tas heeft een opdruk van Elsa en Anna uit Disney Frozen, die je met de 6 meegeleverde stifen in kan kleuren. Zodra je klaar bent met kleuren kun je de tas natuurlijk gebruiken om al je spullen in mee te nemen, zodat iedereen kan zien dat jij fan bent van Disney Frozen.

frozen-tas-kleuren
Bekijk en bestel >>

5. Frozen Mandala tekenen

Met maar één Mandala-Designer®-sjabloon van Disney Frozen 2 in 1 kan je honderden verschillende mandala’s ontwerpen. En met de bijgeleverde stiften kleur je de mandala’s vervolgens prachtig in. Gewoon de speciale sjablonen plaatsen en streep voor streep de omtrekken natekenen. Daarna kan de Mandala in verschillende kleuren ingekleurd worden. Zo maak je stap voor stap een zelfgemaakte Mandala.

frozen-mandala-tekenen
Bekijk en bestel >>

 

frozen-shop

Op zoek naar meer van Frozen? Bekijk de shop op Bol.com!

admin