10 Sinterklaas knutselcadeaus voor kinderen

10 Sinterklaas knutselcadeaus voor kinderen

In deze Sinterklaas top 10 knutselcadeaus staan de leukste cadeaus voor kinderen die van knutselen houden. Van complete knutselsets tot leuke boeken, voor jong en oud.

Cool! knutselen

In Cool! Knutselen! komen staan knutselprojecten oor jongens en meisjes, voor jong of oud. Zo kun je nu je fiets pimpen of een zelfgemaakte vlieger oplaten. Experimenteer met alles wat de natuur te bieden heeft.

Cool knutselen

Bestel Cool Knutselen >>

 

 4+1 gratis speelgoed

Dohvinci knutselset
Van de makers van Play Doh. Simpelweg richten, knijpen en ontwerpen! Inclusief 2 verschillende kleuren refills, een styler tool en een vrolijke 3D pop up kaart. Wat maak jij allemaal met Dohvinci?

cadeau-dohvinci-knutselset
Dohvinci

Dinosaurus gips
Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Deze gipsen dinosauriërs giet je in de bijgeleverde mallen. Daarna beschilder je ze in natuurlijke kleuren. Zo komen de dinosauriërs tot leven.

dinosaurussen-gips

Bestel SES Gips gieten dino’s”

Experimenten
Aardappels alleen om op te eten? Nee hoor, maak de wetenschapper in je wakker en ontdek hoe je het bijgeleverde digitale klokje kan laten werken op aardappelen en dit zonder batterijen te gebruiken!

potato-clock

Bestel Potato Clock

 

Strijkkralen knutselset Minnie Mouse
Een schattige strijkkralenset voor (kleine) meisjes. Met de strijkkralen en vormpjes maak je Minnie Mouse en lieve hartjes en strikjes.

cadeau-strijkkralen-minnie-mouse
Knutselset strijkkralen

Brickadoo: metsel zelf een brandweerkazerne
Bouw jij de Brickadoo Brandweerkazerne? Als een echte aannemer bouw je de kazerne van beneden naar boven helemaal zelf met kant-en-klare gipsen steentjes, hout en cement. Eenmaal klaar leg je het gebouw een enkele minuut in water waardoor het cement oplost. Urenlang speel- en bouwplezier begint zo van voren af aan.

brickadoo-brandweerkazerne

Bestel Brickadoo brandweerkazerne

Draken vouwen
Met de producten van SES Creative ontwikkel je op een leuke en veilige manier je creativiteit, vaardigheden en kennis.Bouw je vloot met 16 verschillende draken. Laat ze vliegen en kijk welke het verste komt.

draken-vouwen

Bestel SES Draken vouwen

Dagboek maken
Maak je eigen dagboek met dit leukse knutselpakket.

cadeaut-knutselen-meisjes
Dagboek maken

 Knutselkoffer

Dit is een leuk 400 delige hobbyset in een opbergkoffer.Ideaal voor onderweg of voor op vakantie.

knutselkoffer

Knutselkoffer bekijken >>

Boek: Knutselen met Geronimo & Co
Een boek vol megamuizige ideeën om te knippen, plakken en kleuren!

knutselen-met-geronimo
Bekijk op Bol.com >>

 

admin