Zo maak je de lekkerste recepten voor Sinterklaas

Knutselen voor Sinterklaas maakt hongerig dus hier vind je een paar van de lekkerste recepten en leuke boekjes vol recepten met kruidnoten en speculaas.

Kruidnotentoetje
Tiramisu met kruidnoten. In plaats van lange vingers gebruik je bij deze tiramisu kruidnootjes. Doe het laagje voor laagje in een glas en strooi wat cacao bovenop, heerlijk!

pepernoten-toetje

Bron: Pinterest

Sint voordeel 2016
Maak van de noot een deugd
Koken met kruidnoten. Hoe smaakt kruidnotenlikeur? Of toast met pepernotenpaté? En heb je ooit kruidige gehaktballen gegeten met kruidnoottiramisu als dessert? Maak van de noot een deugd verandert het klassieke handje kruidnoten in de basis voor de lekkerste gerechten.

boek-koken-met-kruidnoten

Koop bij bol.com

Kruidnotencake
Deze lekkere kruidnotencake is om van te watertanden! Bak een cake volgens recept en meng kruidnootjes door het beslag. Strooi wat amandelschaafsel bovenop de cake:

pepernoten-cake
Bron: Pinterest

Speculaas: verrassend anders het hele jaar door
Met dit boek ontdek je de meest lekkere en spectaculaire smaakcombinaties met speculaas. Van hartige en zoete sausjes, cheesecake en flensjes tot gevulde kip, gepofte aardappelen, kabeljauw en gesmoorde varkenshaas met speculaas. De speculaasrecepten zijn bovendien voorzien van prachtige fotografie.

boek-speculaas

Koop bij bol.com

Sint voordeel 2016

admin