Boekentip: laat je inspireren door de herfst!

Boekentip: laat je inspireren door de herfst!

De herfst is de mooiste periode van het jaar als het gaat om knutselen. Laat je met deze boekjes inspireren om de leukste herfstknutsels te maken. Met naald en draad of gewoon met alles wat je in de natuur vindt!

De leukste bosdieren haken boek-box
Haak zelf 12 bosvriendjes: een uil, vos, hertje, bever, wasbeer, eekhoorn, muis, stinkdier, egel, konijn, vogel en schildpad.  Pak je haaknaald erbij en stort je op het maken van deze verzameling bostroeteltjes! Deze set bevat een boekje met patronen en meer dan 80 handige kleurenfoto’s.

de-leukste-bosdieren-haken

Meer informatie en bestellen >>

Knutselen met natuurlijke materialen
Deze geweldige verzameling knutselprojecten, bedacht met het milieu in het achterhoofd, zal kinderen urenlang bezighouden. Je kind kan kiezen uit het maken van dieren, versieringen, speelgoed, sieraden, cadeautjes en nog veel meer. Deze unieke projecten worden gemaakt van gerecycled materiaal.

knutselen-met-natuurlijke-materialen
Meer informatie en bestellen >>

 

Het Bos Boek
Ontdek wat je allemaal kunt doen met een tak! In dit boek krijg je talrijke suggesties voor wat je allemaal met takken kunt doen – avontuurlijke en fantasievolle spelletjes, hutten bouwen en kampvuren maken, houtbewerking, muzikale toepassingen, bordspelen, te veel om op te noemen. Een heerlijk boek waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken, thuis of op vakantie!

bos-boek

Meer informatie en bestellen >>

Kabouters om zelf te maken
In dit boek staan werkbeschrijvingen en patronen voor het maken van zo´n 50 verschillende kabouters: een graskabouter, een gebreide vertelkabouter, Tomte Tummetot en nog veel meer.

kabouters-om-zelf-te-maken
Meer informatie en bestellen >>

Knutselen Met Groen Voor Kinderen
Met materialen uit de natuur kun je urenlang knutselen. Dit boek staat vol ideeën voor leuke knutselen met vanalles uit de natuur. Van een herfstkrans tot een dienblad of een vogelvoederbakje.

knutselen-met-groen-voor-kinderen
Meer informatie en bestellen >>

admin