Loom armbandjes maken: de leukste boeken

Loom armbandjes maken: de leukste boeken

Ben je ook al helemaal in de ban van de loom rage met het maken van armbandjes van elastiekjes? Naast alle handige filmpjes op Youtube, zijn er ook leuke boekjes die je helpen met leuke ideeën en stap voor stap uitleg. En naast de leukste armbandjes, staan er ook andere sieraden en accessoires beschreven. Handig boekjes, voor niet teveel geld!

Loom Band-It! Deel 4 Supercoole loomideeën
Met de supercoole loomideeën in dit boek word jij de allercoolste van de klas! Nog nooit waren je schoolspullen zo leuk versierd als dit schooljaar. Loomen met Band-it! Supercoole loomideeën start met de basis om te kunnen loomen. Daarna volgen de armbanden en figuurtjes, gemaakt met heel veel elastiekjes!
Loomen-met-band-it-supercoole-loomideeen
Meer informatie & bestellen>>

Magic loom bedeltjes! 25 coole designs in alle kleuren van de regenboog
Versier je Loomarmbanden en kettingen met unieke bedeltjes! In dit boek vind je stap-voor-stapinstructies en kleurrijke foto’s om met elastiekjes de mooiste bedeltjes en andere creaties te maken.
magic-loom-bedeltjes
Meer informatie & bestellen>>

Magic loom xtreem! 25 bijzondere ontwerpen voor de ervaren Loomer!
Til jouw loomkunsten naar het hoogste niveau met deze 25 nieuwe, uitdagende ontwerpen.
magic-loom-extreem
Meer informatie & bestellen>>

Band it!
Maak je outfit compleet met een hippieriem, versier een haarspeld of tas met schattige bloemetjes of hang je armen vol met de mooiste combinaties van verschillende armbanden. Met de stap-voor-stapinstructies in het boek heb je alle technieken zo onder de knie en je krijgt uitleg over de verschillende looms waarmee je je creaties kunt maken. Inclusief patronen en instructies voor supergave accessoires!
loom-band-it
Bestel nu het boekje Band-it! >>

Band it! Epic
In Epic Band-it! staan leuke en nieuwe patronen voor sieraden & accessoires, gemaakt met rubberen bandjes. Het enige wat je nodig hebt is het boek, een Band-it!, Rainbow of Crazy loom, haaknaald, plastic clips en elastiekjes in jouw lievelingskleuren. Met de stap-voor-staptekeningen in dit boek kun je eenvoudig rubberband sieraden & accessoires maken in elke gewenste kleur en stijl. Van epic sleutelhangers tot rubberband sieraden. Geschikt voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar. Waar wacht je nog op? Band-it!
band-it-epic-loom-armbandjes
Bestel nu het boek Band-it! Epic >>  

Hippe sieraden met elastiekjes
Zelf loom armbandjes maken is de rage van het moment! Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een haaknaald, elastiekjes in alle kleuren van de regenboog, plastic clips als sluiting en een loom. Je weet wel, zo’n plastic rekje met pinnen. Maar je kunt nog veel meer met deze kleurrijke rubberen bandjes! Ook een originele ketting, een fleurige ring, een unieke haarklem of een trendy diadeem is in een handomdraai gemaakt. Volg stap voor stap de duidelijke instructies en tover de leukste rubberband sieraden tevoorschijn!
hippe-sieraden-met-elastiekjes
Bestel nu het boek Hippe sieraden met elastiekjes >>

Nog meer boeken
Ben je op zoek naar nog meer ideeën en leuke voorbeelden? Kijk dan hier voor meer (Engelse) boeken!

 

admin