Paracord armbandje maken, de nieuwste rage!

Paracord armbandje maken, de nieuwste rage!

Na loomen is ‘paracord’ nu de nieuwste rage. Met dit nylon koord en verschillende knoopttechnieken maak je de mooiste armbandjes en nog veel meer leuks. Deze boeken staan vol leuke inspiratie en leggen de techniek stap voor stap uit.

Ben je op zoek naar een doe-het-zelf pakket om armbandjes te knopen? Bekijk hier een aantal leuke sets met alle spullen die je nodig hebt!

Paracord, knoop it yourself

Knopen is hot! In dit boek staan 50 stoere knoopprojecten met Paracord. Bij elk project staat de knooptechniek uitgelegd: van scoubidou tot vlechten en macramé. Leuk voor jong en oud!

paracord-knoop-it-yourself
Bekijk en bestel >>

Paracord voor volwassenen

Met de knooptechnieken in dit boek kun je allerlei creaties maken, zoals: armbanden, survival bracelets, kettingen, sleutelhangers, horlogebandjes, hondenriemen, heupriemen en woonaccessoires, en nog veel meer. Het koord is namelijk ook te gebruiken voor allerlei macrame knooptechnieken. Iedere knooptechniek wordt duidelijk uitgelegd, met stap-voor-stap-foto’s.

paracord-voor-volwassenen
Bekijk en bestel >>

 

Paracord voor kids

Knopen is het nieuwe loomen! Paracord is ideaal materiaal om sieraden en accessoires mee te knopen. Het werd oorspronkelijk bij het parachutespringen gebruikt en is een zeer sterke draad. Tegenwoordig is het koord in veel soorten en kleuren te koop. In dit boek staan ruim 20 knoopideeën voor kinderen; van stoere armbanden, een springtouw tot een zelf geknoopte halter of riem voor een paard of huisdier. De ontwerpen worden stap voor stap uitgelegd.

paracord-kids

Bekijk en bestel >>

Creatief met paracord

Stoere knoopideeën en slimme technieken.

creatief-met-paracord
Bekijk en bestel >>

Leuke projecten met paracord

Parachutekoord wordt veel gebruikt door outdoorliefhebbers. Nu is dit sterke, kleurrijke materiaal een nieuwe rage bij sieradenmakers en hobbyisten! Dit boek bevat een heleboel leuke projecten voor tienermeiden: stoere armbandjes, een handige sleutelhanger of een kleurrijke broeksriem, het zijn maar enkele van de vele creatieve projecten die snel en eenvoudig te maken zijn.

leuke-projecten-met-paracord

Bekijk en bestel >>

Wat is Paracord?
Paracord is een nylon koord dat door de structuur en flexibiliteit ideaal is om de leukste dingen mee te knopen: van stoere armbanden, sieraden, sleutelhangers, heupriemen tot het omknopen van meubels en woonaccessoires. Dit nylonkoord wordt al sinds de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor allerlei doeleinden, waaronder als parachutetouw.

TIP!

paracord-knutselpakket
Bekijk en bestel >>

 

admin