Armbandjes knopen met een beetje hulp

Armbandjes knopen met een beetje hulp

Armbandjes knopen is leuk, maar kan ook best ingewikkeld zijn. Ben je op zoek naar wat hulp? Met deze armbandjes sets heb je alle benodigdheden bij de hand en maak je snel de leukste armbandjes!

Paracord armbandjes maken

Knoop je eigen armband met Paracord. De variaties zijn eindeloos! Deze set bestaat uit 6 Paracords van 230 cm lang, inclusief sluitingen en uitleg.

paracord-6-paracords
Bekijk op bol.com

Weavy loops armbandjes knopen

Met de Weavy Loops Bracelet set maak je mooie gekleurde armbanden in girly en super fashion look! Bedenk unieke creaties door je fantasie te gebruiken en creëer een nieuwe mode! En met de bijgeleverde sluitingen kun je de armbanden ook heel gemakkelijk aan en uit doen!

weavy-loops-armbandjes-knopen
Bekijk en bestel >>

Loopdedoo armbandjes maken

Ontwerp je eigen vriendschapsarmbanden! Maak ze in een paar minuten met de Loopdedoo Armbanden Maker. Het is snel, eenvoudig en leuk. Wikkel je draad rond de Loopdedoo apparaat, draai aan de knop, leidt de draad en een paar minuten later ben je klaar!

Je kunt er zelfs kettingen, enkelbanden, riemen en nog veel meer mee maken! Elk patroon is uniek, net als jij en je vrienden. Je kunt zoveel draden en kleurencombinaties gebruiken als je wilt en je kunt ze dun, dik, lang of kort maken. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos!
loopdedoo-armbanden-maker

Bekijk en bestel >>

Loopdedoo armbandenset

Met deze Armband Set maak je in een handomdraai vriendschapsarmbanden. Met het bijgeleverde sluitwerk zijn ze makkelijk om en af te doen. De Loopdedoo Armbanden Set is alleen te gebruiken in combinatie met de Loopdedoo Armbanden Maker.

loopdedoo-armbanden-set

Bekijk en bestel >>

Ben je op zoek naar nog meer knutselsets om sieraden te maken? Kijk dan hier alle artikelen in de rubriek Hobby van Bol.com:

Meer sieraden knutselsets op Bol.com >>

admin